Je li (ne)prihvatljivo imati Only Fans u Hrvatskoj?

Popularna stranica za odrasle Only Fans začeta je 2016., a najčešće je korištena kao platforma za dijeljenje eksplicitnog sadržaja sa pretplatnicima.




U Hrvatskoj je tabu, u zapadnom svijetu Only Fans relativno je prihvatljiva platforma. Premda postoje osobe u Hrvatskoj koje su se usudile otvoriti Only Fans profil, mnogima koji bi to željeli, to predstavlja preveliki rizik.

Ena Friedrich, Josipa Karimović i Kristina Penava (Kristina Mandarina) jedne su od rijetkih osoba u Hrvatskoj koje su se odlučile na ovaj korak te pritom prihvaćaju pretplatnike javno, vlastitim imenom i prezimenom, te prikazuju vlastito lice.

Premda je zarada potencijalno odlična, mnogima se eksponirati u toj mjeri znači rizik da će biti obilježeni za cijeli život. Postoji mogućnost da će saznati obitelj i budući poslodavci. Možda u budućnosti ne želimo da nas se pamti kao avanturiste i možda okolina na to neće gledati blagonaklono? Skepsa je razumljiva.

No, postoji li način da se zarađuje na Only Fansu, a da se pritom zadrži potpuna anonimnost? Da se korisnici predstavljaju umjetničkim imenom, izmišljenom personom, te da ne prikazuju lice i okruženje? Postoji.






U Hrvatskoj je osnovana Modeling For You platforma koja omogućuje korisnicima potpunu anonimnost, zaštitu privatnosti, te pomoć pri otvaranju i vođenju Only Fans profila.

Modeling For You nudi partnerima (modelima) zaradu u postotnom omjeru 50-50 (nakon Only Fans troškova), a pritom osigurava da sav sadržaj bude anoniman, pruža pomoć u kreiranju personaliziranih priča (objava), vođenju marketinga, dovođenju pretplatnika te savjetuje i pomaže u komunikaciji sa pretplatnicima. 

Uz to, u slučaju osnovnog poznavanja engleskog jezika, moguće je fokusirati se na strana tržišta (npr. SAD) te isključiti mogućnost da Vaši pretplatnici dolaze iz Hrvatske i okolnih zemalja.

U slučaju da ste razmišljali o otvaranju Only Fans profila, ali ste uvijek negdje stali, iz ovog ili onog razloga, Modeling For You je idealna prva stanica kojoj se možete obratiti. Za savjet ili kao dugoročnom partneru.

Za sva pitanja obratite se platformi putem e-maila: hi@modelingforyou.com ili se direktno prijavite za partnera putem Modeling For You - obrasca za prijavu.

Više o funkcioniranju Only Fans pokriveno je u Telegramovom članku, te svatko tko je uistinu zainteresiran, savjetujemo da ga pročita. Načini zarade nisu isključivo u pretplatama.